Jeg tror på, at vi er født ind i livet som unikke sjæle med fælles menneskelige træk. Igennem vores opvækst, i vores bestræbelser på at blive set og elsket, som dem vi er, har vi måttet lære os selv visse leveregler – selvfortællinger som ikke nødvendigvis tjener os bedst, når først vi er blevet voksne og ikke længere er afhængige af vores nære omsorgsgivere

Som psykoterapeut…

Er jeg certificeret fra ID Academy i København. Jeg er uddannet fagligt, etisk og personligt til at kunne hjælpe mennesker med de mest almindeligt forekommende følelsesmæssige, sociale og eksistentielle problemer samt at instruere, guide og vejlede mennesker ind i deres personlige og spirituelle udvikling.

Læs om uddannelsen: https://idacademy.dk/

Jeg er uddannet sygeplejerske, men har også flere års ledelseserfaring. Jeg har arbejdet med psykisk arbejdsmiljø og håndtering af overbelastninger – og har dermed en solid indsigt i, hvordan organisationer og menneskene i dem fungerer – og nogle gange slet ikke fungerer.

Som Menneske…

Har jeg 50 års livserfaring, 20 års erfaring som mor, 35 års erfaring som kæreste og ægtefælle og 28 års erhvervserfaring.

Jeg har mærket både stress og overbelastning på min egen krop – og kommet styrket igennem det. Jeg har brugt mange år på at opdage, hvem jeg selv er  – jeg er tættere på svaret end da jeg startede!

Min praksis hedder IND I LIVET fordi, det er min erfaring, at mange mennesker lever deres liv lidt på kanten – mange træder ikke helt ind, som de unikke og særlige mennesker de er – måske fordi de ikke tør at blive set som sårbare og fejlbarlige – det er vi alle!